hxrtz Centipat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Yerleştiğimiz liseye kayıt yapmaya gitmemiz gerekiyor mu? Gerekiyorsa ne zaman?
EhA05 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 305 24 Temmuz 2023 #2 Tâbi ki kayıt yaptırmanız gerekiyor, tarihlerine internetten ulaşabilirsin
hxrtz Centipat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 EhA05 dedi: Tâbi ki kayıt yaptırmanız gerekiyor, tarihlerine internetten ulaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Bir başka konuda otomatik yapılıyor denmiş. İnternet üzerinden net bir tarih göremedim maalesef. Mümkünse gönderebilir misiniz?
EhA05 dedi: Tâbi ki kayıt yaptırmanız gerekiyor, tarihlerine internetten ulaşabilirsin Genişletmek için tıkla... Bir başka konuda otomatik yapılıyor denmiş. İnternet üzerinden net bir tarih göremedim maalesef. Mümkünse gönderebilir misiniz?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 24 Temmuz 2023 #4 hxrtz dedi: Bir başka konuda otomatik yapılıyor denmiş. İnternet üzerinden net bir tarih göremedim maalesef. Mümkünse gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... LGS Tercih Kılavuzu yazınca çıkıyor. Yerleştirme ve Nakil kısmı.
hxrtz dedi: Bir başka konuda otomatik yapılıyor denmiş. İnternet üzerinden net bir tarih göremedim maalesef. Mümkünse gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... LGS Tercih Kılavuzu yazınca çıkıyor. Yerleştirme ve Nakil kısmı.