Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Lise kayıtlarını anne baba değilde abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
N nunuwl Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değil de abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Reşit ve kan bağı olan biri olsa yeter diye biliyorum benimkiyle teyzem ilgilenmesi galiba.
Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değil de abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Reşit ve kan bağı olan biri olsa yeter diye biliyorum benimkiyle teyzem ilgilenmesi galiba.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #3 Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değil de abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Velisi olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. SadeceEmre dedi: Velisi olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Abinizde reşitse veliniz olmuş oluyor yani yapabilir tabii.
Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değil de abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Velisi olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. SadeceEmre dedi: Velisi olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Abinizde reşitse veliniz olmuş oluyor yani yapabilir tabii.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 19 Temmuz 2023 #4 Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değilde abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Abiniz reşitse yapar.
Darfind dedi: Lise kayıtlarını anne baba değilde abi yapsa olur mu yoksa anne babanın mı yapması lazım? Genişletmek için tıkla... Abiniz reşitse yapar.
dexays Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 Dilekçe yazıp yapabiliyor.