Lise kaynak önerisi

@EmirhanBozan16

345, 3D gibi soru bankasıyla ilerleyin. Fasiküller hem çok pahalı hem çözmesi sıkıcı.
Şunu da sormak isterim. Paragrafım iyi olduğu için sınava yönelik beni geliştirecek, netlerimi artıracak kaynak bakıyorum. Aklımda 345 0 risk ve limit kronometre paragraf var. Şimdi deneme al diyeceksin Zaten paragraf çözmeyi sevdiğim için bir soru bankasını hızlı şekilde bitirip denemelere başlıcam. 0 risk yayınına daha yakınım. Elimde geçen senenin limit kronometresi vardı full çözdüğüm için tekrar yeni baskısını almak mantıklımı onuda bilmiyorum.

Yeni baskıda değişiklik yok. 345 Sıfır Risk öneririm yarısını çözdüm bayağı etki etti. Paragrafı Sevdiren Hoca'nın kampıyla ilerlemeni tavsiye ederim. Sonrasında 3D veya 345 Türkçe denemeleri alıp oradan yürüyebilirsin.

Limit Kronometre de güzel bence. Her türlü şeye hazır olayım diyorsan çözebilirsin.

Bir de asıl önerim ALES çıkmış sorular çözmen. Sıfır Risk kitabının dijital kitabında çıkmış soruların dijital baskısı var onları bir yerden çıkartıp son 1-2 ay çözersen çok faydalı olur.

Paragrafı sevdiren Hoca'nın videolarını izledim gayet işini seven ve başarılı bir Hoca'ya benziyor, oradan ilerlicem. Özetle ; Ayt matematik için Video ders kitabı + Soru bankası / Edebiyat için el kitabı ve soru bankası + orta düzey deneme / Paragraf için 0 risk. İlk başta fazla kaynak almıyorum çünkü insan bir hevesle hepsini çözmek istiyor ve sonrasında kafası karışıyor, bu kaynaklarla ciddi şekilde ilerledikten sonra dediğin gibi Ales çıkmış sorular ve denemelerle devam edicem.

Ya çok fazla soru soruyorum kusura bakma AYT matematik video ders notu aldım ama yanında 345 gibi orta seviyemi alsam yoksa daha düşük bir seviyemi alsam? Yoksa video ders notundan sonra 345'ten kolaylıkla halledilir mi?

AYT edebiyat için limit edebiyat el kitabı aldım yanında soru bankası olarak yine 345'in soru bankasını aldım, aslında limitin soru bankasını alacaktım ama 2023 baskısını bulamadığım için 345 aldım.

Şu an aklıma takılan şunlar var; AYT matematik için video ders kitabı + 345 soru bankası yeterli mi ve 345 video ders kitabından sonra beni zorlar mı?

AYT edebiyat için el kitabı ve 345 soru bankası aldım sence iyi mi?

Hız ve renk yayınını önerir misin, yani alsam beni fazla mı boğar yoksa gereksiz mi?

Tarih soru bankası almıyorum denemelerden halledeceğimi düşünüyorum.

AYT matematik kaynak planım doğru mu?
Edebiyat kaynak planım doğru mu?
Fazladan kaynağa gerek var mı?
Alırsam hangi yayını almalıyım?

Farkında olmadan çok uzun yazmışım

Kısacası; video ders kitabı sonrası 345 AYT matematik yayını zor gelir mi yoksa daha kolay bir kaynaklamı başlamalıyım?

Edebiyat için limitin 2023 edebiyat soru bankasını bulamadığım için 345 aldım, bunun yerine 3D ya da hız ve renk gibi başka yayınlar mı alsam?

Tarih için bir kaynak almadım denemeden ilerleyeceğim.

Kaynak konusunda hep arada kalmışımdır bir türlü karar veremiyorum.

Son düzenleme:
O kadar çok şey yazmışsın ki neye cevap vereceğimi şaşırdım.

3D alın, çok zor değil orta. Birkaç test hariç çoğu kişinin çözebileceği seviyede.

Edebiyatı hiç bilmiyorum ben sayısalcıyım. Şu an mümkünse bir an önce başlayın. Bir sürü kaynak almaya gerek yok bitirdikçe alın.

Çok haklısınız. BKM Kitap evine gittim ve kitapları görünce kararsız kalıp almaktan vazgeçtim yarın bir daha gideceğim. Video ders kitabı + 345 AYT matematik umarım bana zor gelmez çünkü 345'te fazla soru çözemediğimde motivem düşüyor bu yüzden size sordum video ders kitabı + 345 yayını iyi bir ikilimi diye.

Edebiyat için zor bir kaynak alacağım zaten el kitabıda var, sonrasın da denemeyle ilerletirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…