Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Bu konuları pek fazla bilmiyorum, liseyi MESEM ile bitirip sonrasında polis olabilir miyim?
4uXo Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Lowzy1232 dedi: Bu konuları pek fazla bilmiyorum, liseyi MESEM ile bitirip sonrasında polis olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... MESEM dediğin meslek lisesimi. Okuduğun lise değil YKS'den aldığın puan önemli.
Lowzy1232 dedi: Bu konuları pek fazla bilmiyorum, liseyi MESEM ile bitirip sonrasında polis olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... MESEM dediğin meslek lisesimi. Okuduğun lise değil YKS'den aldığın puan önemli.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 4uXo dedi: MESEM dediğin meslek lisesimi. Okuduğun lise değil YKS'den aldığın puan önemli. Genişletmek için tıkla... Yani YKS'de yeterli puan alırsam olabilir miyim?
4uXo dedi: MESEM dediğin meslek lisesimi. Okuduğun lise değil YKS'den aldığın puan önemli. Genişletmek için tıkla... Yani YKS'de yeterli puan alırsam olabilir miyim?