A ahmet0900 Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Endüstriyel bakım ve onarım bölümü ile makine bakım onarım arasındaki fark nedir ikisi de benzer bölüm mü?
Endüstriyel bakım ve onarım bölümü ile makine bakım onarım arasındaki fark nedir ikisi de benzer bölüm mü?
janeh Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 Üst sınıflarına ve hocalarına danışman daha doğru olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 ahmet0900 dedi: Endüstriyel bakım ve onarım bölümü ile makine bakım onarım arasındaki fark nedir ikisi de benzer bölüm mü? Genişletmek için tıkla... Okulun anlatış şeklide önemli burada, benim bildiğim benzer bölümler ama bilen arkadaşlar daha yardımcı olacaktır.
ahmet0900 dedi: Endüstriyel bakım ve onarım bölümü ile makine bakım onarım arasındaki fark nedir ikisi de benzer bölüm mü? Genişletmek için tıkla... Okulun anlatış şeklide önemli burada, benim bildiğim benzer bölümler ama bilen arkadaşlar daha yardımcı olacaktır.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #4 Öncelikle ileriyi düşün sana bir tavsiye son sene olduğunda staj yaptığında keşke daha düzgün bir bölüm seçseydim veya başka okula gitseydim meslek oldugu için staj benim zamanı çalıyor dersin. Eğer üniversite düşünüyorsan tabii.
Öncelikle ileriyi düşün sana bir tavsiye son sene olduğunda staj yaptığında keşke daha düzgün bir bölüm seçseydim veya başka okula gitseydim meslek oldugu için staj benim zamanı çalıyor dersin. Eğer üniversite düşünüyorsan tabii.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Ekim 2023 #5 O bölümler hakkında bilgim yok ama bölüm seçme konusunda kimseyi dinleme. Neyi istiyorsan onu seç.