quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 743 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Network, internet altyapıları, kullanılan donanımlara aşırı merakı olan bir insanım. Lise mezunu olarak bu pozisyonlardan birini edinebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2024
Network, internet altyapıları, kullanılan donanımlara aşırı merakı olan bir insanım. Lise mezunu olarak bu pozisyonlardan birini edinebilir miyim?
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #2 Yabancı dilin var mı? hangi yazılım dillerini biliyorsun?
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 743 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 İsmail Evece dedi: Yabancı dilin var mı? hangi yazılım dillerini biliyorsun? Genişletmek için tıkla... C# biraz var.İngilizcem iyi sayılır.Cümle kurabiliyorum.
İsmail Evece dedi: Yabancı dilin var mı? hangi yazılım dillerini biliyorsun? Genişletmek için tıkla... C# biraz var.İngilizcem iyi sayılır.Cümle kurabiliyorum.
E ernkrzzz Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #4 quadroxxq dedi: Network, internet altyapıları, kullanılan donanımlara aşırı merakı olan bir insanım. Lise mezunu olarak bu pozisyonlardan birini edinebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilişim bölümü bitirmiş bir öğrenci isen az cok alt yapın vardır öbür türlü kurs veren kanallar var takip edip kendine uygun yolu seçebilirsin. quadroxxq dedi: C# biraz var.İngilizcem iyi sayılır.Cümle kurabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sadece visiual'dan form ise çok bir ilerleme olacağını sanmıyorum.
quadroxxq dedi: Network, internet altyapıları, kullanılan donanımlara aşırı merakı olan bir insanım. Lise mezunu olarak bu pozisyonlardan birini edinebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilişim bölümü bitirmiş bir öğrenci isen az cok alt yapın vardır öbür türlü kurs veren kanallar var takip edip kendine uygun yolu seçebilirsin. quadroxxq dedi: C# biraz var.İngilizcem iyi sayılır.Cümle kurabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sadece visiual'dan form ise çok bir ilerleme olacağını sanmıyorum.