F freshrefreshh Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 11 27 Ocak 2023 #1 Merhaba, Lise mezunuyum sınava girip yerleşemedim. Daha önceki senelerde olan haberlerden gördüğüm kadarıyla YKS sonuç belgesi ve diploma ile birlikte İBB iletişim noktası bölümlerinde uzatılabiliyormuş. Bilgisi olan var mı?
Merhaba, Lise mezunuyum sınava girip yerleşemedim. Daha önceki senelerde olan haberlerden gördüğüm kadarıyla YKS sonuç belgesi ve diploma ile birlikte İBB iletişim noktası bölümlerinde uzatılabiliyormuş. Bilgisi olan var mı?
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #2 Alabilir ben aldım.
F freshrefreshh Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 11 28 Ocak 2023 #3 zinedinzidan dedi: Alabilir ben aldım. Genişletmek için tıkla... Hangi belgeleri istiyorlar, ona göre gideceğim de yanlış biliyor olmayayım.
zinedinzidan dedi: Alabilir ben aldım. Genişletmek için tıkla... Hangi belgeleri istiyorlar, ona göre gideceğim de yanlış biliyor olmayayım.
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #4 freshrefreshh dedi: Hangi belgeleri istiyorlar, ona göre gideceğim de yanlış biliyor olmayayım. Genişletmek için tıkla... Kimlik ve biyometrik fotoğraf sadece.Diploma felan götürmüştüm ama bakmadılar.
freshrefreshh dedi: Hangi belgeleri istiyorlar, ona göre gideceğim de yanlış biliyor olmayayım. Genişletmek için tıkla... Kimlik ve biyometrik fotoğraf sadece.Diploma felan götürmüştüm ama bakmadılar.