Lise mezunu olarak ALES'e girilir mi?

Kılavuzda yazan:

"Sınava; bir lisans programından mezun olabilecek durumda bulunanlar, lisans programını bitirenler ile
denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurt dışında lisans eğitimi görmüş olanlar başvurabilirler."

Başvuru yapmanızı engellemiyorlar demek ki. Tabii onların yararına, sonunda parasını alacaklarsa engellemeleri için sebep yok.

Kılavuzda yazan:

"Sınava; bir lisans programından mezun olabilecek durumda bulunanlar, lisans programını bitirenler ile
denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurt dışında lisans eğitimi görmüş olanlar başvurabilirler."

Başvuru yapmanızı engellemiyorlar demek ki. Tabii onların yararına, sonunda parasını alacaklarsa engellemeleri için sebep yok.Sınav
Kılavuzda yazan:

Başvuru yapmanızı engellemiyorlar demek ki. Tabii onların yararına, sonunda parasını alacaklarsa engellemeleri için sebep yok.
Sınav salonundan kovacaklar o zaman beni ödemeyi yapsam :)

Sınav salonundan kovacaklar o zaman beni ödemeyi yapsam :)

Giriş belgesinde eğitim durumunuz yazmaz. Kovmazlar. Kullanamayacağınız puan zaten sizin zararınıza. Başvurunun tamamlanması ilginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı