Lise mezunu uzman çavuş olabilir mi?

Berlin.

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba 3 ay sonra askerlik zamanı geliyor. Lise mezunuyum uzun dönem yaparsam, askerliğimi uzman çavuş olarak yapabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba 3 ay sonra askerlik zamanı geliyor. Lise mezunuyum uzun dönem yaparsam, askerliğimi uzman çavuş olarak yapabilir miyim?
Askerde kalırsanız sözleşmeli asker yani uzman çavuş olarak devam edebilirsiniz.

12 yapıp da uzman olarak yapmak istiyorum dersen hayır, başvurman lazım uzmanlık için.

Son düzenleme:
Askerde kalırsanız sözleşmeli asker yani uzman çavuş olarak devam edebilirsiniz.
Direkt uzman çavuş olarak gidemiyormuyum sonrasında sınavlara girer muvazzaf olamazmıyım?

12 yapıp da uzman olarak yapmak istiyorum dersen hayır, başvurman lazım uzmanlık için.

Reis ben olacağım şimdi uzun dönem gidersem

Msü kazanmak zor belki tyt deneyip önlisanstan bir bölüm bitirdikten sonra yedek astsubay olarak kalabilirim veya direkt askerde uzman çavuş olup astsubaylığa geçebilirim o yüzden sordum askerdeyken uzman çavuş olarakmı yapıyoruz diye.

Öyle bir dünya yok.
Tecil ettirip üni okursam belki yedek astsubay olabilirim denemek lazım.

Öyle yap, astek falan çıkarsan şansına devam edersin ya da astçavuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…