Tamamdır. Annenizle konuşun çünkü belli bir kademe olması gerekiyor yeşil pasaport kullanmaya hak kazanmak için. Eğer gerekli şartlar sağlanıyorsa yeşil pasaport çıkartabilirsiniz. Ben üniversitedeyken çıkartmıştım. Lisede de çıkartılabilir diye biliyorum
Tamamdır. Annenizle konuşun çünkü belli bir kademe olması gerekiyor yeşil pasaport kullanmaya hak kazanmak için. Eğer gerekli şartlar sağlanıyorsa yeşil pasaport çıkartabilirsiniz. Ben üniversitedeyken çıkartmıştım. Lisede de çıkartılabilir diye biliyorum
Bir yerde anlaşamıyoruz ama şöyle söyleyeyim. Öncelik olarak yeşil pasaport kullanmaya uygun musunuz değil misiniz bunu annenizle konuşarak netleştirin. Eğer kullanabiliyorsanız sıkıntı yok. Pegasus'un şöyle bir açıklaması var "Yeşil pasaport hakkına sahip kişinin çocuğu 18 yaşından küçük ise şartsız bir şekilde pasaport alabilir. 25 yaş altı için de birlikte ikamet etmek, herhangi bir işte çalışmamak, evli olmamak, öğrenimine devam etmek gibi şartları sağlaması gerekir."