tuvaletfircasi Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 Gittiğim liseden nefret ediyorum. Başka bir liseye geçmek istiyorum. İstediğim lise 0,200 puan daha istiyor, bir şekilde bir geçiş sağlıyabilir miyim?
Gittiğim liseden nefret ediyorum. Başka bir liseye geçmek istiyorum. İstediğim lise 0,200 puan daha istiyor, bir şekilde bir geçiş sağlıyabilir miyim?
A adresaetse Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 tuvaletfircasi dedi: Gittiğim liseden nefret ediyorum. Başka bir liseye geçmek istiyorum. İstediğim lise 0,200 puan daha istiyor, bir şekilde bir geçiş sağlıyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nakil yaparsan, ve başka kimse nakil başvurusu yapmadıysa senden yüksek puanlı ve kontenjanları boşsa geçersin. E devlet üzerinden velin ile nakil başvurusu yapabilirsin
tuvaletfircasi dedi: Gittiğim liseden nefret ediyorum. Başka bir liseye geçmek istiyorum. İstediğim lise 0,200 puan daha istiyor, bir şekilde bir geçiş sağlıyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nakil yaparsan, ve başka kimse nakil başvurusu yapmadıysa senden yüksek puanlı ve kontenjanları boşsa geçersin. E devlet üzerinden velin ile nakil başvurusu yapabilirsin