B Başak Kurnaz Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #11 İremsu Aktürk dedi: Nakiller şu an açık yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende açılmadı neden acaba
İremsu Aktürk dedi: Nakiller şu an açık yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende açılmadı neden acaba
İremsu Aktürk Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #12 Başak Kurnaz dedi: bende açılmadı neden acaba Genişletmek için tıkla... Sınıf atlama işlemleri tamamlanmamış olabilir veya başka bir neden
Başak Kurnaz dedi: bende açılmadı neden acaba Genişletmek için tıkla... Sınıf atlama işlemleri tamamlanmamış olabilir veya başka bir neden
T Ted mosbyy Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #13 Sizin bahsettiğiniz sadece liseye geçecek öğrenciler için olabilir mi acaba? Çünkü şu anda kontenjan bilgisi bile sorgulatamıyoruz. İremsu Aktürk dedi: Sınıf atlama işlemleri tamamlanmamış olabilir veya başka bir neden Genişletmek için tıkla... Ted mosbyy dedi: Sizin bahsettiğiniz sadece liseye geçecek öğrenciler için olabilir mi acaba? Çünkü şu anda kontenjan bilgisi bile sorgulatamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben geç kalmısım galiba keske mesajınızı daha öncedenn görseydim neyse yapacak bir şey yok 2.hafta nakilimi aldirsam bir şey degisirmi cidden moralim cok düstü. Son düzenleme: 26 Temmuz 2024
Sizin bahsettiğiniz sadece liseye geçecek öğrenciler için olabilir mi acaba? Çünkü şu anda kontenjan bilgisi bile sorgulatamıyoruz. İremsu Aktürk dedi: Sınıf atlama işlemleri tamamlanmamış olabilir veya başka bir neden Genişletmek için tıkla... Ted mosbyy dedi: Sizin bahsettiğiniz sadece liseye geçecek öğrenciler için olabilir mi acaba? Çünkü şu anda kontenjan bilgisi bile sorgulatamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben geç kalmısım galiba keske mesajınızı daha öncedenn görseydim neyse yapacak bir şey yok 2.hafta nakilimi aldirsam bir şey degisirmi cidden moralim cok düstü.
N nazzzzzz Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2025 #14 Nakiller açılacak MEB'i kontrol et çünkü Lgs yerleştirme leri yapılıyor