Lise nakil kabul olmadı

Namyeluss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen hafta nakil yaptırdım ve kontenjanın içindeydim. Bu cuma gününe kadar sıram daha da düştü ve ben 3. sıradayken okulda 5 adet kontejan vardı. Cuma günleri nakillerin onaylandığını bildiğim için nakilime baktım fakat kabul olmamıştı? Benim sıram hiçbir zaman kontenjanın üstüne çıkmamışken üstelik hep sıramı korumuşken nasıl oluyor da nakil alınmıyorum? Bunun bir açıklaması var mı?

Merhaba geçen hafta nakil yaptırdım ve kontenjanın içindeydim. Bu cuma gününe kadar sıram daha da düştü ve ben 3. sıradayken okulda 5 adet kontejan vardı. Cuma günleri nakillerin onaylandığını bildiğim için nakilime baktım fakat kabul olmamıştı? Benim sıram hiçbir zaman kontenjanın üstüne çıkmamışken üstelik hep sıramı korumuşken nasıl oluyor da nakil alınmıyorum? Bunun bir açıklaması var mı?

Son saniye birleri kararını değiştirmiştir hocam.

Okul tarafı kabul etmemiş, aynısı başıma geldi. Meslek'ten Anadolu'ya geçmek istiyordum, normalde kabul olmam gerekiyordu lakin okulla iletişime geçtiğimizde bize ''Daha önce Meslek'ten gelen bir öğrenci ile büyük sorunlar yaşadık, bu sebepten dolayı alamıyoruz'' dendi.
Bunun gibi sebeplerden biri dolayısı ile alınmamışsındır, okulla görüş.

Son saniye birleri kararını değiştirmiştir hocam.

Bu ne böyle çocuk oyuncağı mı ya bu?

Okul tarafı kabul etmemiş, aynısı başıma geldi. Meslek'ten Anadolu'ya geçmek istiyordum, normalde kabul olmam gerekiyordu lakin okulla iletişime geçtiğimizde bize "daha önce Meslek'ten gelen bir öğrenci ile büyük sorunlar yaşadık, bu sebepten dolayı alamıyoruz" dendi.
Bunun gibi sebeplerden biri dolayısı ile alınmamışsındır, okulla görüş.

Sağlık meslek lisesinden nakil aldırmıştım fakat çok garip gerçekten görüşeceğim yarın.

Hocam
Bu ne böyle çocuk oyuncağı mı ya bu?

Sağlık meslek lisesinden nakil aldırmıştım fakat çok garip gerçekten görüşeceğim yarın.
Hocam şuan istediğim Lise'deyim, bu hareket aynı bizim okulun yapacağı bir hareket. Acaba hangi okul olduğunu üstü kapalı bir şekilde söyler misiniz, belki aynı okuldur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı