T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Nakilim onaylanacak mı benim şimdi?
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 172 5 Ekim 2024 #11 tentaroza dedi: Hocam anlamadım ki. Nakil bulanamadı diyor Nakil aldırmayi denedim yine kontenjan bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... 2 kontenjan 2 sıradayken sizi neden almamış anlamadım? Bende 1 kontenjan 2 sıraydı almadı anlarım ama çok saçma Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Hocam anlamadım ki. Nakil bulanamadı diyor Nakil aldırmayi denedim yine kontenjan bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... 2 kontenjan 2 sıradayken sizi neden almamış anlamadım? Bende 1 kontenjan 2 sıraydı almadı anlarım ama çok saçma
KS KS T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #12 tatlipatates41 dedi: 2 kontenjan 2 sıradayken sizi neden almamış anlamadım? Bende 1 kontenjan 2 sıraydı almadı anlarım ama çok saçma. Genişletmek için tıkla... Alınmamış mıyım yani. Artı 0 Eksi
tatlipatates41 dedi: 2 kontenjan 2 sıradayken sizi neden almamış anlamadım? Bende 1 kontenjan 2 sıraydı almadı anlarım ama çok saçma. Genişletmek için tıkla... Alınmamış mıyım yani.
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 172 5 Ekim 2024 #13 tentaroza dedi: Alınmamış mıyım yani. Genişletmek için tıkla... Silmişler ve almamışlar sanırım bende de öyle oluyor niye bilmiyorum Artı 0 Eksi
tentaroza dedi: Alınmamış mıyım yani. Genişletmek için tıkla... Silmişler ve almamışlar sanırım bende de öyle oluyor niye bilmiyorum