Çözüldü Lise nakilleri açıldı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Açılması gerek diye biliyorum ama yapamıyorum. Yanlış yere mi giriyorum yoksa kapalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kırmızı ile yazılı olana giriyorum "8. Sınıfı Başarı ile tamamlayan öğrenciler arasında E-Okul Sisteminde Kaydınız Bulunamadı." diye hata veriyor kaç kere denedim, kontrol ettim bilgileri ama olmuyor.

Meb danışma hattı ile konuştum. Buradan değil e-devlete girip meb nakil işlemleri yerinden yapılması gerekiyormuş. Onda da lgs güncellemeleri nedeniyle kapalıdır diyor.

Bugün açıldı nakiller.
Kırmızı ile yazılı olana giriyorum "8. Sınıfı Başarı ile tamamlayan öğrenciler arasında E-Okul Sisteminde Kaydınız Bulunamadı." diye hata veriyor kaç kere denedim, kontrol ettim bilgileri ama olmuyor.

Meb danışma hattı ile konuştum. Buradan değil e-devlete girip meb nakil işlemleri yerinden yapılması gerekiyormuş. Onda da lgs güncellemeleri nedeniyle kapalıdır diyor.

Bugün açıldı nakiller.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…