ardauuuuu Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 walterpinkman dedi: Erkene aldırman imakansız. Eski okuluna geri dönebilirsin, tabii boş kontenjan varsa bir de yeniden bir ay bekleyeceksin yeniden eski okuluna dönmek istersen. Genişletmek için tıkla... Yeniden bir ay ? ardauuuuu dedi: Yeniden bir ay? Genişletmek için tıkla... Bu ayın sonunda gecmeyecek miyim?
walterpinkman dedi: Erkene aldırman imakansız. Eski okuluna geri dönebilirsin, tabii boş kontenjan varsa bir de yeniden bir ay bekleyeceksin yeniden eski okuluna dönmek istersen. Genişletmek için tıkla... Yeniden bir ay ? ardauuuuu dedi: Yeniden bir ay? Genişletmek için tıkla... Bu ayın sonunda gecmeyecek miyim?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 11 Mart 2023 #12 ardauuuuu dedi: Yeniden bir ay? Bu ayın sonunda gecmeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bu ayın sonunda kabul olur, onu demiyorum. Okulun degiştiksen sonra eski okuluna geri dönmek istersen 1 ay daha beklemelisin.
ardauuuuu dedi: Yeniden bir ay? Bu ayın sonunda gecmeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bu ayın sonunda kabul olur, onu demiyorum. Okulun degiştiksen sonra eski okuluna geri dönmek istersen 1 ay daha beklemelisin.
ardauuuuu Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #13 walterpinkman dedi: Bu ayın sonunda kabul olur, onu demiyorum. Okulun degiştiksen sonra eski okuluna geri dönmek istersen 1 ay daha beklemelisin. Genişletmek için tıkla... 1 ay nasıl geçecek ya of
walterpinkman dedi: Bu ayın sonunda kabul olur, onu demiyorum. Okulun degiştiksen sonra eski okuluna geri dönmek istersen 1 ay daha beklemelisin. Genişletmek için tıkla... 1 ay nasıl geçecek ya of