Lise naklinde 9.sınıf OBP'sine bakılır mı?

Enescordel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben istemediğim bir okuldayım ve gitmek istiyorum, atıyorum 10. sınıfa geçtim 9 sınıf ortalamam mı alınır yoksa OBP mi? 9 alınıyorsa ortalamamı okulun OBS'si gibi mi yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba ben istemediğim bir okuldayım ve gitmek istiyorum, atıyorum 10. sınıfa geçtim 9 sınıf ortalamam mı alınır yoksa OBP mi? 9 alınıyorsa ortalamamı okulun OBS'si gibi mi yapmam lazım?
9 alınıyordu sanırım, kız arkadaşım öyle demişti zamanında.

b) Ortaöğretim Başarı Puanı (Yerel Yerleştirme-Adrese Dayalı) ile Nakil, okulların türü, okulların kontenjanı, öğrencilerin ikamet adreslerine göre oluşturulan ortaöğretim kayıt alanı, ortaokul başarı puanları (OBP) göz önünde bulundurularak ortaöğretim kurumlarındaki boş kontenjanlara göre yapılacaktır.Bu arada senin istediğin lisenin obp'si seninkinden ne kadar fazla bilmiyorum ama ben izmirde ortalama sayılabilecek bir liseden mezun oldum ve meslek liselerinden daha kötü okullardan serseriler vs gayet nakil oluyordu.Önemli olan nakil boşluğundaki kişilerden yüksek obp'ye sahip olman diye biliyorum.Okulun 10 kişilik yeri varsa başvuran 20 30 kişiden ilk 10 a girmen lazım gibi.En azından bildiğim kadarıyla.

Sa

Çok saol abi okadar yazmışsın gece gece ramak kaldı gitmeme ama 1 kişilik felan actıkları için 6 5 inci felanım opbm 83 istediğim okul 84 10 sınıfta nakil yapınca 9mu alınıyor peki?

9 alınıyordu sanırım, kız arkadaşım öyle demişti zamanında.
tamam abi çok saol iyi geceler

Kontenjan varsa iyi bir OBP yaparsan alırlar. Bir arkadaşım daha gelmişti 11'de 10. sınıf OBP'si 82'ydi bizim okul 93 OBP ile alıyordu o zamanlar girdi alırlar seni de öyle düşünüyorum iyi çalış 9 basit zaten.

tamam abi çok saol yardımın dokundu iyi geceler abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…