Lise naklinde problem olabilir mi?

Fidess001

Hectopat
Merhaba, geçen sene 10. sınıfta nisan ayında meslek lisesinden Anadolu lisesine geçiş için e-Devlet üzerinden bir nakil başvurusunda bulunduk, Mayıs ayında naklim kabul oldu ve Anadolu lisesine başladım. Bugün meslek lisesindeki hocalarım oradaki arkadaşlarıma o çocuk meslek lisesine geri dönecek, naklinde bir problem olmuş, 10. sınıfın 2. döneminde geçiş yapamaz gibi şeyler söylemiş. Sizce beni geri mi gönderecekler.

Öyle bir olay olmaz 2. dönemde nakil olmaz diye olmuyor olsaydı hiç gidemezdin.

Öyle bir şey yok. Nakliniz gerçekleşti işe bitmiştir.

Hocam beni geri meslek lisesine alacağını söylediler. Ben böyle bir şey istemiyorum.

Hocam yakınmanın bir manası yok e-Okul'a girip nakil işlemlerine bakın onaylandı. Gibi bir şey yazıyorsa yeni okulunuz hayırlı olsun.

Hocam yakınmanın bir manası yok e-Okul'a girip nakil işlemlerine bakın onaylandı. Gibi bir şey yazıyorsa yeni okulunuz hayırlı olsun.

Geçen sene 10. sınıf olduğumda nakil işlemim onaylandı yazıyordu şu an e-Okul'da yazmıyor ama e-Devlet'de yazıyor nakil işlemim onaylandığına dair yazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…