Lise nasıl bir yer?

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Liseye geçtim. Bu zamana da kadar iğrenç bir yer olduğunu duymuştum. Sınıfta da 26 erkek olunca meraktan formu açtım. Size göre lise ortamı iyi mi kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse hiçbir farkı yok. 9. Sınıf çok hızlı geçiyor. İyi değerlendirin derim. Ama sınıfınızda sigara alkol vb. alışkanlıklara sahip insanlar olacak. Onlara aldırış etmeyin.

Ortamına çok dikkat et hiç tanımadığın yüzler alışkan olmadığın sistemler olacak, asla programlarını aksatma bir proje aldıysan anında yap çünkü diğer projelerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Dönem ortasına geldikçe kafanda "geçsem yeter" olacak ama bence gözünü biraz daha yukarıda tut. İnsanlar seni kırabilir, güzel dostlar edinebilirsin ne olursa olsun eğlen 9 alışayım derken erken biter. Bir de ilk oturduğun / art arda oturduğun yer genelde okul bitinceye kadar senin sıran olur neyse iyi şanslar dilerim...

Hocam lisede sınıfı hocalar mı ayarlayacak.

Oturma düzeni olarak.

Hocam lisede sınıfı hocalar mı ayarlayacak.

Oturma düzeni olarak.
Hayır/evet bu değişebilir mesela bir öğrencinin körlüğü olabilir öne oturur, başka bir öğrenci arkadaşıyla şımarıktır ayırılır. Ama genel olarak normal bunun gibi uygunsuz, hastalık vb. bir sorun olmazsa aynı kalır.

Umarım öylr olur, en sevmediğim işlerden biriydi. Ne güzel tek oturuyorum hoca alıyor beni en istemediğim adamın yanına atıyor.

Büyük ihtimalle olucak ilk başta güzel bir yere oturun 1 hafta sonra falan değişir. Sınıf hocanız. Sizi tanıdıktan sonra yani.
He, inşallah tek otururum. Tabi boş yer varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…