mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba, ben lise tercihi yaptım ama beğenmedim şimdi farklı bir okula geçmek istiyorum. Şu an kaydım yapıldı ilk liseme ama kayıtlı olduğum halde nasıl değiştiririm bilmiyorum.
Herkese merhaba, ben lise tercihi yaptım ama beğenmedim şimdi farklı bir okula geçmek istiyorum. Şu an kaydım yapıldı ilk liseme ama kayıtlı olduğum halde nasıl değiştiririm bilmiyorum.
KS KS mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #11 Clarence Morrow dedi: Okuluna göre seçmelisin. Türü neyse o. Genişletmek için tıkla... Türü mesleki ve teknik anadolu lisesi yazıyor sağlık alanı var. Artı 0 Eksi
Clarence Morrow dedi: Okuluna göre seçmelisin. Türü neyse o. Genişletmek için tıkla... Türü mesleki ve teknik anadolu lisesi yazıyor sağlık alanı var.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Ağustos 2020 #12 Mesleki Teknik ve Anadolu liseleri diye bir kategori olması gerek orada. Artı 0 Eksi
KS KS mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #13 Clarence Morrow dedi: Mesleki Teknik ve Anadolu liseleri diye bir kategori olması gerek orada. Genişletmek için tıkla... Anadolu meslek ve anadolu teknik var. Artı 0 Eksi
Clarence Morrow dedi: Mesleki Teknik ve Anadolu liseleri diye bir kategori olması gerek orada. Genişletmek için tıkla... Anadolu meslek ve anadolu teknik var.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Ağustos 2020 #14 Çok garip, ikisi de aynı şey değil mi? Mesleki Teknik ve Anadolu, adı üstünde. Artı 0 Eksi
KS KS mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #15 Clarence Morrow dedi: Çok garip, ikisi de aynı şey değil mi? Mesleki Teknik ve Anadolu, adı üstünde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama inşallah olur. Artı 0 Eksi
Clarence Morrow dedi: Çok garip, ikisi de aynı şey değil mi? Mesleki Teknik ve Anadolu, adı üstünde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama inşallah olur.