Daha 1 hafta olmadı başlayalı, daya Allah daya. Günde 20 sayfa yazı yazıyorum. Niye bu kadar zor? Bir üst Level'ler de mi böyle? Böyle ise geçmeyi düşünmüyorum.
Lise o kadar da zor değil. İlkokul çok kolay. Gittikçe zorlaşacak. Bak ben lisede sabahtan akşama kadar oyun oynardım. Üniversitede okul zamanı neredeyse hiç oyun oynayacak vaktim olmadı.
Zamanla alışırsın. Lise 1 öyledir. Adama bi' güzel çarpar.
Zorluk hep artarak devam ediyor. İyi loot yapmak lazım yoksa diğer haritaya(veya seviyeye) geçtiğinde eskiden toplamadığın lootları da toplamanı istiyorlar.
Daha 1 hafta olmadı başlayalı, daya Allah daya. Günde 20 sayfa yazı yazıyorum. Niye bu kadar zor? Bir üst Level'ler de mi böyle? Böyle ise geçmeyi düşünmüyorum.
Üniversiteden yeni mezun olmuş birisi olarak derslerini ciddiye almanı tavsiye ederim. Tam başlangıç noktasındasın orada bir kaçırırsan toparlayamazsın bir daha ders, okul, üniversite işlerini kolay kolay bilgin olsun.
Zor falan değil farklı ortam farklı hoca farklı sistem. Alıştıktan sonra mis gibi oluyor. Hocalarla aranı iyi tut. Mesela ben her hoca ile samimi arkadaş gibiydim sınıfta da sevilirdim falan bazen arkadaşlarımın isteği üzerine ödev falan ipta ettirebiliyordum. Tavsiye ederim.
Lise o kadar da zor değil. İlkokul çok kolay. Gittikçe zorlaşacak. Bak ben lisede sabahtan akşama kadar oyun oynardım. Üniversitede okul zamanı neredeyse hiç oyun oynayacak vaktim olmadı.
Zamanla alışırsın. Lise 1 öyledir. Adama bi' güzel çarpar.