Lise niye bu kadar zor?

Abi kimya diye bir ders var hoca bir şey diyor ama anlamıyorum farklı dil konuşuyor galiba.

O kadar zor değil bence, gereken şeyleri yazarsan daha az ve öz yazmış olursun. Genelde hocalar kitaplardaki bilgileri yazdırırlar, sebebini bilmesem de bana göre çok saçma bir olay. Siz anahtar kelimelerle, işinize yarayacak formüllerle, kelime anlamlarını yazın deftere, yeterli diye düşünüyorum. Geri kalanını hocadan azar ve not tehditi yememek için yazıyor gibi görünebilirsiniz.
(Bir tavsiye değildir, kendimde olan ve uyguladığım şeyleri yazdım.)

8. sınıfta düzgün lise kazanıyım diye o kadar çalıştım hep 9'a bir geçiyim yatıcam falan diyordum 9'a bir geçtim 8. sınıftan daha fazla çalışır olmuşum (matematikten 50 aldığıma çok sevinmiştim birkeresinde )

Lise çerez
Abi kimya diye bir ders var hoca bir şey diyor ama anlamıyorum farklı dil konuşuyor galiba.
TM, TS veya YD seçersin yapamayacağını düşünüyorsan.
Lise'de yatacağını düşünmem çok garip asıl lise olunca daha fazla çalışman gerekiyor.

Vallahi lise hayatım gayet iyidi, 3 saat en az uyurdum. Sonra uykum açılınca çay veya kahve içerdik arkadaşlarla. Pek karışan eden olmuyordu sorun çıkarmadığım ve çok konuşmadığım sürece. Gecesi zaten en az sabah 5'lere kadar oyun oynuyordum. O şekilde sıkılıp bırakmıştım sonra açıktan yazıldım full çekiyorum derslerden, bir eksikliğini görmedim yani. Çok garip... Daha doğrusu okulu bırakınca hayatında kitap açmamış olan ben, ders çalışmaya başladı ve aslında hepsinin çok kolay olduğunu anladı .

Daha 1 hafta olmadı başlayalı, daya Allah daya. Günde 20 sayfa yazı yazıyorum. Niye bu kadar zor? Bir üst Level'ler de mi böyle? Böyle ise geçmeyi düşünmüyorum.

Bizim okulda bir kimya hocası vardı varya... Kadının tek bildiği şey yazı yazdırmak ve ezber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…