Lise niye bu kadar zor?

3 ve 4 çerez mi? Aslında hepsi çerez Ama 3 ve 4'te sınav yüzünden stres oluyor insan ister istemez.
Hayır 1 ve 2 de hem hocaların zorlaması hemde bölüm seçilmediği için zorlanma oluyor üstüne bir de ortaokulun rahatlığı binince baya zorluyor insanı psikolojik olarak 3 ve 4 te hem bölümünün belli olması hem bölüm hocaları ile artık aranızın iyi olması hemde sınav yüzünden baya serbest bırakıldığı için ders anlamında yormuyor 3 te biraz az olan sınav stresi 4 te hissediliyor onuda yazdım zaten

Lise 1 şu açılardan zor olabilir bence.İlki sonuçta çömezsin hele bir de utangaçsan vay haline.İkincisi ise sayısal sözel herşey var.Ben en çok burda zorlanmıştım.Arkadaş mesela kimya dersi bana Çince dersi gibiydi.Başka bir yönden ilkokulda çalışmadan takdir alan bizlerin ilk kez 10 alıp yıllar sonra acı bir gerçek öğrenmiş gibi beyinlerimizin durması olayı.İlk tecrübe...Şok etkisi.Bu gibi çok ilklerin yaşanacağı bir dönem ve hayat okuluna yavaş yavaş giriş.Üniversite denen Üstad'ı görmeden etme.

Şu an ne yapıyorsun? Üni falan okudun mu?
Şu anda 12. sınıfa geçtim. Meslek lisesindeyim. Kupon dolduruyorum.
Nasıl aldınız? O kadar düşük. Ben 48 almıştım en düşük o zaman uykusuzdum ve pek doğru dürüst çalışamadım.
Meslek lisesinde çalışkanlar da var fakat kopya çekemezdim. Hocalar öne oturtururdu beni.

Yanlışınız var hocam veya sizin okuldaki hocada bir şey vardı. Çünkü hocalar sınav yüzünden 3 ve 4'te daha çok zorlar hep test hep deneme.

Şu anda 12. sınıfa geçtim. Meslek lisesindeyim. Kupon dolduruyorum.

Meslek lisesinde çalışkanlar da var fakat kopya çekemezdim. Hocalar öne oturtururdu beni.
O zaman yaptıklarını iyi bir şeymiş gibi böbürlene böbürlene anlatıp insanları yanlış yola sürükleme şu anki durumunun iyi hiçbir tarafı yokken nasıl övünebiliyorsun onu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…