Lise niye bu kadar zor?

O zaman yaptıklarını iyi bir şeymiş gibi böbürlene böbürlene anlatıp insanları yanlış yola sürükleme şu anki durumunun iyi hiçbir tarafı yokken nasıl övünebiliyorsun onu anlamıyorum.
Ben hayatımdan memnunum ve mutluyum. İyi ki de meslek lisesine gitmişim diyorum. Hayatımın en güzel yıllarını ders çalışmaktansa eğlendim. Ve hepimiz gibi bende dershane gidiyorum.

Ben hayatımdan memnunum ve mutluyum. İyi ki de meslek lisesine gitmişim diyorum. Hayatımın en güzel yıllarını ders çalışmaktansa eğlendim. Ve hepimiz gibi bende dershane gidiyorum.
Ben dershaneye hiç gitmedim şu an üni 1 e başlıyacağım ilk girişimde iyi kötü bir üni kazandım bilgisayar mühendisliği + adananın eğitim, öğrenci ve çevre olarak en kötü sayılan okulundaydım.

Adana'nın neyini beğenmediniz? Bende Adana'lıyım. Bende bilgisayar okudum. Üniversite de bölümümden dolayı ek puan geliyor. Daha ne isteyeyim ki?

Adana'nın neyini beğenmediniz? Bende Adana'lıyım. Bende bilgisayar okudum. Üniversite de bölümümden dolayı ek puan geliyor. Daha ne isteyeyim ki?
Burdan bunu nasıl anladın hatta ne anladın bilmiyorum. Ben Şehrin en kötü okulunda olduğumu söyledim. Şehri beğenmediğimi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…