Lise niye bu kadar zor?

En sevdiğim ders beden dersiydi bazen top oynardım bazen telefona bakardım bazen uyurdum en nefret ettiğim ise edebiyattı orhan Kemal yok o yok şu kitapta ne tarz bakış açısıyla yazılmış bana gereksiz geliyordu son dersler boş olunca müdür yardımcısı izin verirse ne süper direk eve ulan ne güzelmiş be çilede çektik keyifte. Bu arada kız işlerine bulaşacaksanız bulaşın ama 12. sınıfta yolları geçici olarak ayırabilirsiniz.

Kaç para verdin müdüre?
Ben mi utanayım bunu yapan müdür mü utansın? Bence müdür.
Ne para verdim ne de müdür yaptı. 19 gün zaten özürlü devamsızlık hakkım var. 9,5 gün de özürsüz. Faaliyet'e sayılan günler 33 gün.

Lise zamanında bağlama çalıyordum ve okulun koro ekibindeydim. Aynı zamanda halk oyunlarında zeybek oynuyordum. İlçe ve il genelinde gösterilere çıkıyorduk. Okulun basketbol ve futbol takımındaydım. Turnuvalara katılıyorduk. İlçe genelinde derecelerimiz var.

Okuldaki bozulan bilgisayarları ve sistemleri ben tamir ederdim. Bunlar da faaliyetten sayılırdı.

Daha aklıma gelmeyen nice faaliyetler var. Bu etkinliklere gittiğim günlerin hepsi faaliyet yazıldı.

Ayrıca devlet okulunda okuduğumu da belirteyim.

Ders konusunda değil de genel olarak bir şey demek isterim.
Kişiden kişiye değişiyor ama şu ana kadar ki en güzel anılarım lise 2'deydi. Lise zamanının değerini bil .

Disiplin işleri de hikaye sadece tehdit 2 kere disipline sınıfça gittik hiçbir şey olmadı devamsızlığı 9, 5'a kadar kullandım sabahları erken kalkmaktan çok nefret ederdim aç karınla soğukta geç kalmamak için yola düş sinir tepede okula gel gözlerin ağrır falan çilesel tarafı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…