Lise 10.sınıf öğrencisiyim.
Felsefe 32 aldım.
Edebiyatı da düşük bekliyorum.
Robotık ve kimya ortalama bekliyorum gerisini iyi bekliyorum. Nesne tabanlı programlama ve matematik dahil performans notları ile falan 60 geçer mi? Ortalamam 48 şu an kimya felsefe beden İngilizce girildi İngilizce bu kadar düşük beklmiyordum ama 60 aldım maalesef.
Felsefe 32 aldım.
Robotık ve kimya ortalama bekliyorum gerisini iyi bekliyorum. Nesne tabanlı programlama ve matematik dahil performans notları ile falan 60 geçer mi? Ortalamam 48 şu an kimya felsefe beden İngilizce girildi İngilizce bu kadar düşük beklmiyordum ama 60 aldım maalesef.
Felsefe 32 aldım.
Robotık ve kimya ortalama bekliyorum gerisini iyi bekliyorum. Nesne tabanlı programlama ve matematik dahil performans notları ile falan 60 geçer mi? Ortalamam 48 şu ankimya felsefe beden İngilizce girildi İngilizce bu kadar düşük beklmiyordum ama 60 aldım maalesef.
Kanka bende 10.sınıfım birkaç performans girildi cok bir şey etkilemedi yani performanslardan cok bir şey bekleme hocalar bu sene biz elenelim diye acımasızlık yapıyor yani sözlülere ve performanslara fazla güvenme.
Onun dışında bir dersin 30 düşüyor diyelim iki sınav notuyla beraber. Hocanız eğer 30'dan yüksek performans notu verirse ortalamanız tabii ki yükselir ama şunu da hatırlatmak isterim ki haftalık 2 saat olan dersle haftalık 5 saat olan dersin etkileme oranı aynı değil. Haftalık 2 saat olan dersin, 5 saate göre daha az etkileyecektir.