V valkyrie00 Kilopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Pozitif teknoloji üzerinden öğrenci indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Lise ya da ilkokul öğrencileri bu indirimlerden faydalanabiliyor mu?
Pozitif teknoloji üzerinden öğrenci indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Lise ya da ilkokul öğrencileri bu indirimlerden faydalanabiliyor mu?
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 7 Aralık 2023 #2 valkyrie00 dedi: Pozitif teknoloji üzerinden öğrenci indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Lise ya da ilkokul öğrencileri bu indirimlerden faydalanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Vergi indirimimi?
valkyrie00 dedi: Pozitif teknoloji üzerinden öğrenci indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Lise ya da ilkokul öğrencileri bu indirimlerden faydalanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Vergi indirimimi?
V valkyrie00 Kilopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 İlhan TC dedi: Vergi indirimimi? Genişletmek için tıkla... vergi indirimi değil. apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor
İlhan TC dedi: Vergi indirimimi? Genişletmek için tıkla... vergi indirimi değil. apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 7 Aralık 2023 #4 valkyrie00 dedi: vergi indirimi değil. apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor Genişletmek için tıkla... Bu tür şeylerde sadece üniversite öğrencileri faydalanabiliyor.
valkyrie00 dedi: vergi indirimi değil. apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor Genişletmek için tıkla... Bu tür şeylerde sadece üniversite öğrencileri faydalanabiliyor.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 7 Aralık 2023 #5 valkyrie00 dedi: Vergi indirimi değil. Apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece üniversite öğrencileri.
valkyrie00 dedi: Vergi indirimi değil. Apple öğrencilere öğrenci indirimi uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece üniversite öğrencileri.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 7 Aralık 2023 #6 Çoğu öğrenci indirimi sadece üniversite öğrencilerini kapsamakta. Son düzenleme: 7 Aralık 2023
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 7 Aralık 2023 #7 Normalde üniversite öğrencileri için sadece ama forumda benden belge bile istemediler diyen çok kişi gördüm. Yani öğrenci olmadanda indirimden yararlanma şansın var.
Normalde üniversite öğrencileri için sadece ama forumda benden belge bile istemediler diyen çok kişi gördüm. Yani öğrenci olmadanda indirimden yararlanma şansın var.