Lise önerileri

YuuOtosaka

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu sene liseye geçtim, fakat nasıl davranacağımı bilmiyordum. Ortaokulda arkadaşım yoktu tek takılırdım. Fakat daha yüz yüze açılmadan 6 kişilik efsane bir ortam kurduk. Güvenmeli miyim? Fen lisesine gidiyorum bu arada ortam falan nasıl? Nasıl davranmalıyım? Kafamda deli sorular. Siz sadece öneri verseniz olur sorular önemli değil. Şimdiden çok sağ olun.

Neden bu kadar büyütülüyor lise anlamadım. Tek fark derslerin bir tık daha zor olması. Onun dışında canın nasıl istiyorsa öyle davran.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinden geldiği gibi davran. Hazır grup kurmuşsun bence bunun değerini bil değerlendir. Mesela ilk hafta kafanı sıraya koymanı önermiyorum. :D arkadaşlarınla bol bol vakit geçir. Bu arada dersleri sakın ihmal etme. Mesela "amaaan sonra toplarlarım" kesinikle deme. Çünkü dersler biriktikçe birikir o zamanda altından kalkamazsın. Seni inek moduna bağlıyormuşum gibi gelebilir ama evde hiç olmazsa yarım saat tekrar yap. :D.
Edit: Bu dediğim şeylerin bazılarını yapmadım şimdi ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum. Sana tavsiyem düzenli olmasa bile ders çalışmaya alış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı