İlk başta okula git hemen okulun yoluna bak okulu gez çevresine göz gezdir nerde ne var okuldan sonra ne yaparım nerede takılırım tarzı sana kalmış şeyler bunlar. Ağustosun ilk haftası gibi tekrar okula git müdür yardımcısıyla görüş okul hakkında bilgi edin seçmeli derslerini seç sınıflar ona göre düzenleniyor. İlk gün erken gitmeye çalış en azından bir iki kişiyle muhabbet kur ve ilk haftaki arkadaşlarına güvenip sakın birilerinin arkasından konuşma ilk haftalarda nefret ettiğin kişiler sonradan en yakın arkadaşın oluyor ilk haftaki arkadaşlarından zamanla uzaklaşıyorsun hep böyle olur. İlk haftaki arkadaşlarına sırrını verme hemen söylerler tutmazlar sırrını, sınıfta sosyal özgüvenli görüneceğim diye her lafa atlama her soruya atlama eğer ki sosyal ve özgüvenliysen yeri geldiğinde konuşursan belli olur böyle belli olmaz. Gençsin kanın kaynıyor ama sakın sınıftan sevgili yapma yok bakıştık konuşmaya başladık falan diye düşünme yaşıtın kızlar hep 11. sınıf erkeklerin peşinden koşacak onları dikizleyecek ve eğer ki sınıfından sevgili yaparsan maksimum o ilişki 2 hafta sürer. 4 sene boyunca eski sevgilinle muhattap olmak zorunda kalacaksın böyle bir topa girme. Eğer ki sınıflarınız karılıyorsa okuldan bile sevgili yapmanı önermem ama sınıftan bence kesinlikle yapma. Okulun ilk günü okul kıyafetini giy serbest gitme, sakalın varsa kes saçın başın düzgün olsun ilk gün her zaman önemlidir. Sakın gizemli olacağım kızlar bana bakacak merak edecek yanıma gelecek ben onlara kötü davranacağım tarzı saçma sapan Türk dizisi olaylarına girme kendin ol. Ben daha yazarımda yazarım sen merak ettiklerini sor ben cevaplayayım dostumç