Stormweaver Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #21 kaiserimpacttt dedi: İkisine de girdim, zorluktan çok öğreniciyi düşündürtmek istiyorlar herhalde. Matematik sınavı beklediğimden çok daha kolaydı ama edebiyat garipti. Genişletmek için tıkla... bende girdim edebiyat kötü geçti 70 bekliyorum matematik gerçekten kolaydı
kaiserimpacttt dedi: İkisine de girdim, zorluktan çok öğreniciyi düşündürtmek istiyorlar herhalde. Matematik sınavı beklediğimden çok daha kolaydı ama edebiyat garipti. Genişletmek için tıkla... bende girdim edebiyat kötü geçti 70 bekliyorum matematik gerçekten kolaydı
kaiserimpacttt Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #22 Stormweaver dedi: Bende girdim edebiyat kötü geçti 70 bekliyorum matematik gerçekten kolaydı. Genişletmek için tıkla... Edebiyat çok saçmaydı, matematikten 100 aldım inşallah seninkilerde yüksek gelir.
Stormweaver dedi: Bende girdim edebiyat kötü geçti 70 bekliyorum matematik gerçekten kolaydı. Genişletmek için tıkla... Edebiyat çok saçmaydı, matematikten 100 aldım inşallah seninkilerde yüksek gelir.