Lise sınavı hangi konulardan olacak?

Belli olmaz hocam ben şahsen her an her şey olabilir kafasındayım.
Şu saatten sonra ne MEB ne de RTE riske girip okulu açar. Açsalar bile ya büyük tepki yağar, ya da millet okula falan göndermez çocuğunu. Bir kere o mutasyonlu virüs açıklandı, evde kalmak yeniden şart oldu.

Şu saatten sonra ne MEB ne de RTE riske girip okulu açar. Açsalar bile ya büyük tepki yağar, ya da millet okula falan göndermez çocuğunu. Bir kere o mutasyonlu virüs açıklandı, evde kalmak yeniden şart oldu.
Vallah hocam ne olacak bilmiyorum ben saçma sapan şeyler oluyor sürekli. Okullar bu sene açılır mı, sınavlar olur mu vs. vs. beni çok fazla strese sokuyor özellikle sınav stresi.

Vallah hocam ne olacak bilmiyorum ben saçma sapan şeyler oluyor sürekli. Okullar bu sene açılır mı, sınavlar olur mu vs. vs. beni çok fazla strese sokuyor özellikle sınav stresi.
Geçen sene olduğu gibi insanları stresten gebertecekler sınav oldu mu, olacak mı, olmayacak mı? Gibisinden. Sonra o sınavı yapmayacaklar, insanları boşu boşuna strese soktuklarıyla kalacaklar.

Geçen sene olduğu gibi insanları stresten gebertecekler sınav oldu mu, olacak mı, olmayacak mı? Gibisinden. Sonra o sınavı yapmayacaklar, insanları boşu boşuna strese soktuklarıyla kalacaklar.
Vallah hocam sınavlar olmasında strese girmeye varım ben.

@375973'un dediği gibi MEB müfredatına bakmak lazım. Ama tüm müfredattan sormak gibi saçma bir şey yapmazlar, öbür grup da o zamanlarda sınav olmuştu. Böyle olması daha adil. Zaten bakan da CNN Türk'te açıkladı.
Bizim de hocalar işlediğimiz yere kadar diyorlar (çoğu) ama bence amaçları çalışmamızı sağlamak, başka bir şey değil.

İşlenen yere kadar sorumlu olursak yandık. Çıkmayacak diye bakmadım o konulara, bu saatten sonrada yetişmez. Umarım dedikleri gibi 1 kasıma kadar işlenen yerlerden sorumluyuzdur. Bekleyeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…