Lise sınavlar için not veren bir site veya uygulama önerisi

Lise 9.sınıfım. Seçmeli dersler de dahil olmak üzere, geniş kapsamlı ve görselli bir not sağlayan uygulama veya site var mı?
Ben 70-80-90 falan verdim derslere göre, dedim tesekkuru şöyle alırım herhalde. 66 ağladım beyninden vurulmusa döndüm. 2. Dönem 64, 10 da 57 2. Dönem de 57 aldım 11 de de bayilcam herhalde. Böyle boş şeylere bakacağını ders çalış dostum.

Ha bı de teşekkürü alırım diye değil, tamdır için hesaplama yapıyordum ben. Jahdhsbsbbdf

Ben 70-80-90 falan verdim derslere göre, dedim tesekkuru şöyle alırım herhalde. 66 ağladım beyninden vurulmusa döndüm. 2. Dönem 64, 10 da 57 2. Dönem de 57 aldım 11 de de bayilcam herhalde. Böyle boş şeylere bakacağını ders çalış dostum.

Ha bı de teşekkürü alırım diye değil, tamdır için hesaplama yapıyordum ben. Jahdhsbsbbdf
Dostum, boş şeylere bakacağını ders yap diyorsun. Benim dediğim şey senin dediğin şey ile gram alakasız şuan yazarak, "Konuyla İlgisiz Mesaj" atıyorsun.

Demek istediğini açarsan yardımci olmak isterim. Ben puan hesaplama vesaiire diye algıladım.

Ben 70-80-90 falan verdim derslere göre, dedim tesekkuru şöyle alırım herhalde. 66 ağladım beyninden vurulmusa döndüm. 2. dönem 64, 10 da 57 2. dönem de 57 aldım 11 de de bayilcam herhalde. Böyle boş şeylere bakacağını ders çalış dostum.

Ha bir de teşekkürü alırım diye değil, tamdır için hesaplama yapıyordum ben. Jahdhsbsbbdf.

Teşekkür için beyninden vurulmuşa dönmeside ayrı bir olaymış ben hep takdir aldım hepsini de çöpe atmış ailem hiçbir önemi yok onların.

Teşekkür için beyninden vurulmuşa dönmeside ayrı bir olaymış ben hep takdir aldım hepsini de çöpe atmış ailem hiçbir önemi yok onların.
10 da 57 almamla dersleri ne kadar umursamamin arasindaki bağı anlaman lazımdı hocam. Yaşayıp gidiyoruz. 5 haftadır kitap yüzü açmadım. 3-5 ödev harici. Belge almayi istememin de tek sebebi karşılığında verecekleri ödül vesselam.

Ek olarak sonraki yazımda teşekkür degildi, hatta takdirdi diye ekledim. Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı