Y yasinseker02 Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #11 men0fhonor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 47:03 itibarıyla açıklamayı yapıyor bakan Selçuk. Yukarıda arkadaş belirtmiş öyle olduğunu ancak kaynak belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Nicee Bu donemde yırttık
men0fhonor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 47:03 itibarıyla açıklamayı yapıyor bakan Selçuk. Yukarıda arkadaş belirtmiş öyle olduğunu ancak kaynak belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Nicee Bu donemde yırttık
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Ocak 2021 #12 İşte bu kadar ya. Artık daha rahatım birazcık daha olsa öyleyim.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 25 Ocak 2021 #13 Ben en son sinir krizi geçirip ağlıyordum. Çok sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi rahat rahat çalışırım.