CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #111 Dayı çok hakka girersin iptal olmazsa haber edeyim.
_karadayi66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #112 CQBRAREİS dedi: Dayı çok hakka girersin iptal olmazsa haber edeyim. Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem demiştim diye hatırlıyorum ve çalışmayı bırakmayın demiştim.
CQBRAREİS dedi: Dayı çok hakka girersin iptal olmazsa haber edeyim. Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem demiştim diye hatırlıyorum ve çalışmayı bırakmayın demiştim.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #113 _karadayi66 dedi: Benim düşüncem demiştim diye hatırlıyorum ve çalışmayı bırakmayın demiştim. Genişletmek için tıkla... Adamsın sen dayı.
_karadayi66 dedi: Benim düşüncem demiştim diye hatırlıyorum ve çalışmayı bırakmayın demiştim. Genişletmek için tıkla... Adamsın sen dayı.
_karadayi66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #114 CQBRAREİS dedi: Adamsın sen dayı. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah dostum. Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Yeni kaynaklar.
CQBRAREİS dedi: Adamsın sen dayı. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah dostum. Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Yeni kaynaklar.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 8 Mayıs 2021 #115 _karadayi66 dedi: Estağfurullah dostum. Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Yeni kaynaklar. Genişletmek için tıkla... Her akşam dua edin ama çalışmayı ihmal etmeyerek.
_karadayi66 dedi: Estağfurullah dostum. Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Gazeteci Zeyrek: Okullar bu dönemi uzaktan eğitimle kapatacak Yeni kaynaklar. Genişletmek için tıkla... Her akşam dua edin ama çalışmayı ihmal etmeyerek.
A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #116 Bizim hocalar yapılacak gibi duruyor demişti ama bakalım ne olacak.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 8 Mayıs 2021 #117 Sınav takvimim geldi. Efendiler, siz ayvayı yediniz! Hepnize geçmiş olsun. (hem de ağacıyla yediniz ayvayı).
Sınav takvimim geldi. Efendiler, siz ayvayı yediniz! Hepnize geçmiş olsun. (hem de ağacıyla yediniz ayvayı).
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Mayıs 2021 #118 Şükrü Ali Ögel dedi: Sınav takvimin geldi. Efendiler, siz ayvayı yediniz! Genişletmek için tıkla... İlk sınavı 17 Mayıs'a mı koymuşlar?
Şükrü Ali Ögel dedi: Sınav takvimin geldi. Efendiler, siz ayvayı yediniz! Genişletmek için tıkla... İlk sınavı 17 Mayıs'a mı koymuşlar?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 8 Mayıs 2021 #119 Clarence Morrow dedi: İlk sınavı 17 Mayıs'a mı koymuşlar? Genişletmek için tıkla... 20.
A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #120 Clarence Morrow dedi: İlk sınavı 17 Mayıs'a mı koymuşlar? Genişletmek için tıkla... Maalesef.