Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 718 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #301 Kendinizi bu kadar değerli görmeyin turist gelirleri ülke için önemli o yüzden öncelik turistlere olur.
Kendinizi bu kadar değerli görmeyin turist gelirleri ülke için önemli o yüzden öncelik turistlere olur.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 11 Mayıs 2021 #302 Gravax06 dedi: Resmi bir yazı ile geleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemekten sıkıldım gerçekten iptal gelirse zormuş açıp linki atacağım.
Gravax06 dedi: Resmi bir yazı ile geleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemekten sıkıldım gerçekten iptal gelirse zormuş açıp linki atacağım.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.103 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #303 Gravax06 dedi: Olacağı için sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bu kadar eminsiniz?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 11 Mayıs 2021 #304 Konu olup olabilme değil ne zaman olacağı.
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Mayıs 2021 #305 VİPER34 dedi: Hocam beklemekten sıkıldım gerçekten iptal gelirse zormuş açıp linki atacağım. Genişletmek için tıkla... Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Alperen Maçka dedi: Hocam nasıl bu kadar eminsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
VİPER34 dedi: Hocam beklemekten sıkıldım gerçekten iptal gelirse zormuş açıp linki atacağım. Genişletmek için tıkla... Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Alperen Maçka dedi: Hocam nasıl bu kadar eminsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 11 Mayıs 2021 #306 Arkadaşlar turistler bu ülkedeki öğrencilerden daha önemli, öğrenciler zaten bir işe yaramayacak değil mi?
Arkadaşlar turistler bu ülkedeki öğrencilerden daha önemli, öğrenciler zaten bir işe yaramayacak değil mi?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 11 Mayıs 2021 #307 Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam salın ya zaten iptal olunca gelirler.
Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam salın ya zaten iptal olunca gelirler.
Rosenkavalier Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 306 Makaleler 3 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #308 Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi soruyorum, kışkırtma amacıyla falan değil. Kaynağınız ne ola ki?
Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi soruyorum, kışkırtma amacıyla falan değil. Kaynağınız ne ola ki?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 11 Mayıs 2021 #309 Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç gündür herkes size kaynak soruyor.
Gravax06 dedi: Bayrama mutlu gireceksiniz, çok az kaldı. Hocam ben nasıl bu kadar emin olduğumu anlatmaktan yoruldum, bilen birine sorun, açıklasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç gündür herkes size kaynak soruyor.
Gravax06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Mayıs 2021 #310 Silinen üye dedi: Hocam salın ya zaten iptal olunca gelirler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. 372121 dedi: Hocam kç gündür hekrs size kaynak soruyor. Genişletmek için tıkla... Bende kaç gündür söylüyorum.
Silinen üye dedi: Hocam salın ya zaten iptal olunca gelirler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. 372121 dedi: Hocam kç gündür hekrs size kaynak soruyor. Genişletmek için tıkla... Bende kaç gündür söylüyorum.