Lise sınıfım hâlâ açıklanmadı

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İyi akşamlar 11.sınıfım bölüm olarak dil seçtim fakat hâlâ eski sınıfım 10-C di 11-C olmuş (alan yok) ibaresi ilen sadece o yazıyor ve eski 10. sınıf kadrosunun hepsi var. Normali mi böyle yoksa daha güncel hali değil mi? Uygulamada bilgilerimi güncelle deyip bakıyorum.

İyi akşamlar 11.sınıfım bölüm olarak dil seçtim fakat hâlâ eski sınıfım 10-C di 11-C olmuş (alan yok) ibaresi ilen sadece o yazıyor ve eski 10. sınıf kadrosunun hepsi var. Normali mi böyle yoksa daha güncel hali değil mi? Uygulamada bilgilerimi güncelle deyip bakıyorum.
10.sınıfın kadrosu varsa güncel değildir de şöyle bir durum var. Ben mezun olduğumda da (alan yok) yazıyordu. Müdüre sormuştum bir sorun olur mu ileride diye. "Eski sistem o, şu an alan diye bir şey geçmiyor" demişti. Ki çok da takılacak bir şey değil idare halleder 2 dkda.

Hocam Eba'dan baktınız mı? Ben bakmadım fakat muhtemelen ordadır, değilse bile gidince görücez zazten.

Bizim de boyle oldu okul acildiktan sonra dağıttılar siniflari.

Hocam EBA'dan baktınız mı? Ben bakmadım fakat muhtemelen oradadır, değilse bile gidince göreceğiz zazten.

Baktım fakat hayır.

Bizim de boyle oldu okul acildiktan sonra dağıttılar siniflari.

Pekala bilgi için teşekkürler.

Hocam bu sorun bende de var çoğu kişide bunun için konu açtığını gördüm.

Bizim sadece 1 arkadaş yerleştirilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı