L loloynayanmaynun Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Şu an 11 sınıfım 7 aydır bu ilişkim var fakat ailem artık baskı yapıyor sınav ile ilgili. İlk zamanlar bir şey demiyorlardi seviyorum ama korkuyorum. Eğer o da başarısız olursa seni suçlarlar diyor ailem. Ayrılmam lazım mı? Ne yapmalıyım?
Şu an 11 sınıfım 7 aydır bu ilişkim var fakat ailem artık baskı yapıyor sınav ile ilgili. İlk zamanlar bir şey demiyorlardi seviyorum ama korkuyorum. Eğer o da başarısız olursa seni suçlarlar diyor ailem. Ayrılmam lazım mı? Ne yapmalıyım?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 5 Haziran 2024 #2 Ailen haklı. Ayrıl.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.147 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Ayrılma değilde çok seviyorsan ara verebilirsin ama bu seferde çok aklına takılabilir. En net çözüm ayrılmak tabii ki.
Ayrılma değilde çok seviyorsan ara verebilirsin ama bu seferde çok aklına takılabilir. En net çözüm ayrılmak tabii ki.