A AhmetAli02314 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 193 15 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için?
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 AhmetAli02314 dedi: Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için? Genişletmek için tıkla... Okuldan sonra yari zamanli calismak haricinde bir secenek gelmiyor aklima.
AhmetAli02314 dedi: Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için? Genişletmek için tıkla... Okuldan sonra yari zamanli calismak haricinde bir secenek gelmiyor aklima.
8 843267 Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 156 15 Şubat 2025 #3 Alpha_2a dedi: Okuldan sonra yari zamanli calismak haricinde bir secenek gelmiyor aklima. Genişletmek için tıkla... Çok zor bence denemesin ben 12'deyken bunu dendim okuldan direkt sanayiye akşam 7 de eve duş yemek derken saat 8. 1, 2 saat günlük ders çalışma desen yürüyen ölü gibi bir şeysin.
Alpha_2a dedi: Okuldan sonra yari zamanli calismak haricinde bir secenek gelmiyor aklima. Genişletmek için tıkla... Çok zor bence denemesin ben 12'deyken bunu dendim okuldan direkt sanayiye akşam 7 de eve duş yemek derken saat 8. 1, 2 saat günlük ders çalışma desen yürüyen ölü gibi bir şeysin.
emre41xw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Msi A320M-A PRO İşlemci: AMD ryzen 5 3600 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX3060 REV1.2 12GB Kasa: Li Anli Lancool 205 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2025 #4 Part time iş bakabilirsin, garsonluk, eşya taşıma vs. ama hem okul hem iş çok yorar haberin olsun.
X XERTION Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 AhmetAli02314 dedi: Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için? Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir bilgin var mı bilmiyorum ama e-ticarete yönelebilirsin.
AhmetAli02314 dedi: Arkadaşlar ne yapabilirim bir yandan derste çalışıyorum paraya ihtiyacım var neler yapabilirim az çok kazanmak için? Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir bilgin var mı bilmiyorum ama e-ticarete yönelebilirsin.
L LentiX Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 XERTION dedi: Bu konuda bir bilgin var mı bilmiyorum ama e-ticarete yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Adamın paraya ihtiyacı var e-ticaret mantıksız olur sermaye olması lazım. Seryamesiz ne satabilir onu da bilemem.
XERTION dedi: Bu konuda bir bilgin var mı bilmiyorum ama e-ticarete yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Adamın paraya ihtiyacı var e-ticaret mantıksız olur sermaye olması lazım. Seryamesiz ne satabilir onu da bilemem.
A AhmetAli02314 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 193 15 Şubat 2025 #7 LentiX dedi: Adamın paraya ihtiyacı var e-ticaret mantıksız olur sermaye olması lazım. Seryamesiz ne satabilir onu da bilemem. Genişletmek için tıkla... çok az bi bütçem var akvaryum dizmeyi düşünüyorum balıklar 2 3 aya büyüyor onları satarak ne dersiniz ?
LentiX dedi: Adamın paraya ihtiyacı var e-ticaret mantıksız olur sermaye olması lazım. Seryamesiz ne satabilir onu da bilemem. Genişletmek için tıkla... çok az bi bütçem var akvaryum dizmeyi düşünüyorum balıklar 2 3 aya büyüyor onları satarak ne dersiniz ?