Bende öyle düşünüyorum. Umarım haklıyızdır. Üniversite mezunu değilim, istediğim iş lisans mezunu işler değil ki zaten. Basit bir iş ve asgari ücret ya da asgari ücretin bir mini tık üstü bu kadar. Bu sektörlerde de iş bulmak bu kadar zorsa ohooo
İş bulmak kolay falan değil kimse birbirini kandırmasın. İşini bulursun tamam buldun sen ülke olarak dışarıya mal veremiyorsun eşya gönderemiyorsun fabrikalar ürettiği şeyleri satamıyor dolayısıyla işçiler işten çıkarılıyor. Bu ülkede hem iş bulmak zor hem de işte kalmak zor.
Bende öyle düşünüyorum. Umarım haklıyızdır. Üniversite mezunu değilim, istediğim iş lisans mezunu işler değil ki zaten. Basit bir iş ve asgari ücret ya da asgari ücretin bir mini tık üstü bu kadar. Bu sektörlerde de iş bulmak bu kadar zorsa ohooo
Şu an bunlarla yetinmek sana yeterli gelebilir ama ileride pişman olacaksın. Fırsatın varsa oku, kendine güven. Her mezun işsiz kalmaz nitelikli bir bölümden mezun olursan daha iyi, daha kolay bir meslek sahibi olursun.
Keşke seçme hakkı bende olabilse hocam. Hareket etmek zorundayım. Yoksa aç kalacağım bu ülkede.
Zaten çalışmak zorundayım. Ama sadece çalışabildiğim en iyi şartlarda çalışmak istiyorum.
İş bulmak kolay falan değil kimse birbirini kandırmasın. İşini bulursun tamam buldun sen ülke olarak dışarıya mal veremiyorsun eşya gönderemiyorsun fabrikalar ürettiği şeyleri satamıyor dolayısıyla işçiler işten çıkarılıyor. Bu ülkede hem iş bulmak zor hem de işte kalmak zor.
Bu dediğin büyük kentlerde geçerli değil. Büyük kentlerde kurumsallaşmış herhangi bir şirkette iş bulabilirsin ne kadar zor, kolay orası belli ama bulursun.