Lise staj yeri değiştirilebilir mi?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Web sitesi sorumlusu olarak girdiğim staj yeri kargo bırakma, paspas yapma, bulaşık yıkama, çalışanlara yemek alma, çay demleme, getir götür vs. saçma işler verdiği için staj yerimi değiştirmek istiyorum. Hatta bir çalışan stajyerlerin modern köle olduğunu ve üşendikleri işleri stajyerlere kitlediğini söyledi. Gerekli sebepler belirtilerek staj yeri değiştirilebilir mi?

Evet tam olarak buraya yazdığın sebeplerden ötürü staj yerini değiştirmek istediğini bölüm sorumlunuza ya da müdürüne iletirsen değişirler, ben de değiştirmiştim zamanında siyasi görüşüm uyuşmadığı için.

Web sitesi sorumlusu olarak girdiğim staj yeri kargo bırakma, paspas yapma, bulaşık yıkama, çalışanlara yemek alma, çay demleme, getir götür vs. saçma işler verdiği için staj yerimi değiştirmek istiyorum. Hatta bir çalışan stajyerlerin modern köle olduğunu ve üşendikleri işleri stajyerlere kitlediğini söyledi. Gerekli sebepler belirtilerek staj yeri değiştirilebilir mi?
Değiştirilir de lise mi üniversite mi staj?
Eğitim kurumunuzla görüşmenizi öneririm.

Öncelikle düşüncelerinde sana katıldığımı söyleyerek yorum yapıcam. Maalesef Türkiye'de staj görmüş herkes bu anlattığın yollardan geçiyor, belki de çoğu ülkede... Staj zaten iş hayatının zorluğunu görmek ve bölümünle ilgili tecrübe sahibi olacağın işler yapmaktır. Stajyer demek çoğu şirkette getir götürcü olarak geçer zaten. Stajyersin çaylaksın yani. Ben anlamıyorum sana padişah gibi mi davranmalarını istiyorsun. Eforsuz ve sıfır stressiz iş günümü geçirmeyi planlıyorsun. Maalesef sen daha çok üzülürsün brom benden söylemesi. Bilmiyorum bu dediklerime katılan olacak mı dost acı söyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı