lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Merhaba, Seneye staja başlayacağım. CV hazırlıyorum ama ne yazacağımı tam bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Nereden hazırlayabilirim?
Merhaba, Seneye staja başlayacağım. CV hazırlıyorum ama ne yazacağımı tam bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Nereden hazırlayabilirim?
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 28 Nisan 2024 #2 İnternetten CV örneklerine bakabilirsin. Yaklaşık 2 milyon farklı kaynakta nasıl CV hazırlanacağıyla bilgili hem yazılı hem görsel bilgiler bulunuyor.
İnternetten CV örneklerine bakabilirsin. Yaklaşık 2 milyon farklı kaynakta nasıl CV hazırlanacağıyla bilgili hem yazılı hem görsel bilgiler bulunuyor.
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 28 Nisan 2024 #3 lusie dedi: Merhaba, Seneye staja başlayacağım. CV hazırlıyorum ama ne yazacağımı tam bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Nereden hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende seneye staj yapacağım, siz iş yerini nereden buldunuz ve bulamazsak bölüm şefi buluyor mu?
lusie dedi: Merhaba, Seneye staja başlayacağım. CV hazırlıyorum ama ne yazacağımı tam bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi? Nereden hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende seneye staj yapacağım, siz iş yerini nereden buldunuz ve bulamazsak bölüm şefi buluyor mu?
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #4 fatsaordu dedi: Bende seneye staj yapacağım, siz iş yerini nereden buldunuz ve bulamazsak bölüm şefi buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulamazsanız bölüm şefi bulur merak etmeyin. Ama kendiniz aramanız daha iyi olur. Consil55 dedi: İnternetten CV örneklerine bakabilirsin. Yaklaşık 2 milyon farklı kaynakta nasıl CV hazırlanacağıyla bilgili hem yazılı hem görsel bilgiler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
fatsaordu dedi: Bende seneye staj yapacağım, siz iş yerini nereden buldunuz ve bulamazsak bölüm şefi buluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulamazsanız bölüm şefi bulur merak etmeyin. Ama kendiniz aramanız daha iyi olur. Consil55 dedi: İnternetten CV örneklerine bakabilirsin. Yaklaşık 2 milyon farklı kaynakta nasıl CV hazırlanacağıyla bilgili hem yazılı hem görsel bilgiler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler