Staj defterine ne yazdın? Vallahi bir hafta falan oldu toplam staj yaptığım gün, müdür yardımcısına soruyoruz arkadaş ile. Daha basilmadi gerek yok diyor. Yani her gün yaptığım iş aynı, kargoları adrese göre ayırma, mazbata okutma/düşme, kayıtsız posta ayırmak.
Hocam ben genel müdürlükte yaptığım için günüm genelde PC'de tasarım yapmak ile geçti çoğu zamanda boştum o yüzden aynı şeyleri yazdım. O yüzden senin nerede yaptığını sordum da. Çok da önemli değil staj defteri. Yaz bir şeyler bir de imzaları unutma.
Staj defterine ne yazdın? Vallahi bir hafta falan oldu toplam staj yaptığım gün, müdür yardımcısına soruyoruz arkadaş ile. Daha basilmadi gerek yok diyor. Yani her gün yaptığım iş aynı, kargoları adrese göre ayırma, mazbata okutma/düşme, kayıtsız posta ayırmak.
hocam 4-5 ay olmuş bende hergün nerdeyse aynı işleri yapıyorum. kamyon ile gelen çuvallardaki kargoları okut sonra kargo teslim gişesine geç ara sıra posta bölümüne geç bide depo say. staj defteri işi çok karışık hocaların ne dediğini anlamıyorum. bende google dan örneklere bakarak doldurdum.
Hocam 4-5 ay olmuş bende her gün neredeyse aynı işleri yapıyorum. Kamyon ile gelen çuvallardaki kargoları okut sonra kargo teslim gişesine geç ara sıra posta bölümüne geç bir de depo say. Staj defteri işi çok karışık hocaların ne dediğini anlamıyorum. Bende Google'dan örneklere bakarak doldurdum.
Ben değiştirdim hocam staj yerini, defteri ise hala doldurmadim. Zaten defteri alalı 2 hafta kadar oldu okul çok geç bastı. PTT'den kurtulduğum için şanslıyım.
Ben değiştirdim hocam staj yerini, defteri ise hala doldurmadim. Zaten defteri alalı 2 hafta kadar oldu okul çok geç bastı. PTT'den kurtulduğum için şanslıyım.