Lise stajından sonra aynı firmada çalışmak mantıklı mı?

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba alanım pazarlama ve perakende daha çok sigorta üzerine eğitim alıyoruz. Açıkçası üniversite okumak gibi bir hayalim yok. Sizce staj bitirdikten sonra o firmada işe başlamak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet mantıklı stajdan sonra işi öğreneceksin ve alacağın parada artacak kendini geliştirirsin yabancılıkta çekmezsin.

Gayet mantıklı stajdan sonra işi öğreneceksin ve alacağın parada artacak kendini geliştirirsin yabancılıkta çekmezsin.
Aynen öyle hocam

Aynen öyle hocam

Ben de seneye staja gideceğim üniversite hayalim de yok güzel bir iş yeri bulursam oradan ilerlerim bölüm yazılım üzerine hayatta başarılar hocam ikimizede.

Ben de seneye staja gideceğim üniversite hayalim de yok güzel bir iş yeri bulursam oradan ilerlerim bölüm yazılım üzerine hayatta başarılar hocam ikimizede.
Hocam benim gideceğim şirket örnek vereyim; Yazılım bilişim alanı daha ön planda, Reklam afiş tasarımı vb. E ticaret gibi bu konuda iyiyim bilişim alanında. Sana da hayatta başarılar hocam hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…