Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 HAVELSAN'da staj yapıyorum çalışanlar 3 ayda bir ikramiye alıyormuş bugün bir tane mühendis siz bu ay çift maaş alacaksınız dedi. Pek inanamadım açıkçası sizce stajyerler çift maaş alabilir mi veya aranızda daha önce alan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2023
HAVELSAN'da staj yapıyorum çalışanlar 3 ayda bir ikramiye alıyormuş bugün bir tane mühendis siz bu ay çift maaş alacaksınız dedi. Pek inanamadım açıkçası sizce stajyerler çift maaş alabilir mi veya aranızda daha önce alan var mı?
yasinetrus Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 238 Çözümler 3 21 Eylül 2023 #2 Aselsan'ı bilmem ama bayram ikramiyesi vs. verilmiyor diye biliyorum. Ama seninki maaş olduğu için muhtemelen verirler.
Aselsan'ı bilmem ama bayram ikramiyesi vs. verilmiyor diye biliyorum. Ama seninki maaş olduğu için muhtemelen verirler.
Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 yasinetrus dedi: Aselsan'ı bilmem ama bayram ikramiyesi vs. verilmiyor diye biliyorum. Ama seninki maaş olduğu için muhtemelen verirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
yasinetrus dedi: Aselsan'ı bilmem ama bayram ikramiyesi vs. verilmiyor diye biliyorum. Ama seninki maaş olduğu için muhtemelen verirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SeniorMarquies Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #4 Bluer0 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Al geç ses çıkarma
Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #5 SeniorMarquies dedi: Al geç ses çıkarma Genişletmek için tıkla... Umarım