Arkadaşlar merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim fakat aldığım puan beni tatmin etmedi o yüzden OBP ile girmeye karar verdim. Okul başarı puanım 85 ailem meslek lisesine gitmemi istiyor. Ben ise Anadolu lisesine gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Gelecek senin geleceğin ailenin değil, üniversite okuma hayalin varsa Anadolu, direk meslek hayatına atılmak istiyorsan kesinlikle Meslek liselerini tercih etmelisin.
Gelecek senin geleceğin ailenin değil, üniversite okuma hayalin varsa Anadolu, direk meslek hayatına atılmak istiyorsan kesinlikle Meslek liselerini tercih etmelisin.
Arkadaşlar merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim fakat aldığım puan beni tatmin etmedi o yüzden OBP ile girmeye karar verdim. Okul başarı puanım 85 ailem meslek lisesine gitmemi istiyor. Ben ise Anadolu lisesine gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Pek olduğumu söylemem ortaokulda meslek lisesi esprilerini hep saçma bulurdum ama en azından benim düştüğüm okul o espirilerin hakkını verecek kadar kötü. Tek umudum sınıfta ki şu memlekete tek yararı sigara vergisi olan tiplerin sınıfta kalması.(Yerinde olsam gidebiliyorken anadoluya giderim.)
Pek olduğumu söylemem ortaokulda meslek lisesi esprilerini hep saçma bulurdum ama en azından benim düştüğüm okul o espirilerin hakkını verecek kadar kötü. Tek umudum sınıfta ki şu memlekete tek yararı sigara vergisi olan tiplerin sınıfta kalması.(yerinde olsam gidebiliyorken Anadolu'ya giderim.)