E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 İnternetten yapabiliyor muyuz? İlla okula mı gitmemiz lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 Ben geçen sene yapmıştım. İnternetten yapıp okula gidip onaylatman gerekiyor. Hala aynımı bilmiyorum.
Ben geçen sene yapmıştım. İnternetten yapıp okula gidip onaylatman gerekiyor. Hala aynımı bilmiyorum.
FerLord Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 egezztrk dedi: İnternetten yapabiliyor muyuz? İlla okula mı gitmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... İlla gitmen lazım Rehber öğretmenleri tercihlerini alıyor (belki değişmiştir) sonra idare onaylıyor.
egezztrk dedi: İnternetten yapabiliyor muyuz? İlla okula mı gitmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... İlla gitmen lazım Rehber öğretmenleri tercihlerini alıyor (belki değişmiştir) sonra idare onaylıyor.