Okula bağlı, devletse yalvar yakar 5 puan yüksek verip geçirebilirler. Özel okulsa ailen konuşur falan bir şekilde yükseltirler. Onun dışında normal prosedür ne diyorsan o dersten kaldın olarak gözükür ama sınfı geçersin bir şey olmaz.
Eylül ekim ayi gibi sinava gireceksin. Gecersen sıkıntı yok ama kalirsan her sene gecene kadar sinava gireceksin. Ve galiba yilda 3 defa oluyor (emin degilim).
Arkadaşlar biriniz sorumluluk sınavı var diyor, birisi yok diyor. İnternette de adamakıllı bilgi bulamadım. Devlet okulunda okuyorum ve hoca puan vermeyeceğini söyledi. Şimdi sınava girecek miyim yoksa direkt sorumsuz olarak üst sınıfa mı geçeceğim?
Matematik dersin sorumlu ders ise o dersi verene kadar sınava gireceksin. Sorumluluk dersi değil ise hiçbir şey olmadan üst sınıfa geçersin sadece belge alamazsın.
Hocam yıl sonunda e okul sisteminde sorumlu dersler adı altında bir sekme var oradan sorumluluğa kalıp kalmayacağınızı öğrenebilirsiniz ama kesin olarak belge alamayacaksınız
Arkadaşlar biriniz sorumluluk sınavı var diyor, birisi yok diyor. İnternette de adamakıllı bilgi bulamadım. Devlet okulunda okuyorum ve hoca puan vermeyeceğini söyledi. Şimdi sınava girecek miyim yoksa direkt sorumsuz olarak üst sınıfa mı geçeceğim?
Dersten kalmışsın tabii ki sorumlu olarak geçeceksin. Seneye okul açıldıktan 1 ay sonra falan sorumluluk sınavına gireceksin kaldığın seneyle alakalı konular barındıran