Lisede 2 defa sınıf tekrarı yapılınca ne olur?

621824

Decapat
Hepinize iyi günler dilerim. Ben 9. sınıfta devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarı yapmıştım geçen sene şu an 10. sınıfım şu an tekrar sınıfta kalırsam ne olur? Çoğu arkadaşım açık liseye geçersin diyor. İnternette de bazı kişiler tekrar sınıf tekrarı olur veya okuldan atılırsın gibi şeyler var. Bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. (bu arada meslek lisesinde okuyorum)

Velini ve seni çağırıp isteğine bağlı tasdiknameni alıp örgünle bağını kesip açığa geçersin.
İsteğe bağlı geçersin tekrardan hatırlatayim.

Okuldan atılırsın. 2 defa sınıf tekrarına kaldığın zaman açık lise okumak zorunda kalırsın.

2 kere sınıf tekrarı yerseniz örgün eğitim hayatınız biter kısaca.

Benim zamanımda (2008-2012) bu durumu yaşayanlara tasdikname verilir, şutlanırlardı. Bu durumu yaşayan bir arkadaşım, Survivor'da elenen yarışmacıların meşalelerini alıp gitmeleri gibi bir ağaç dalını meşale gibi tutup okuldan çıkıp gitmişti. Kafaya takmamıştı yani, makara yapmıştı bu durumla. Eğer kalırsan sana da aynısını yapmayı tavsiye ederim ama kalmamak için elinden geleni yapsan ve en azından liseyi bitirsen daha iyi tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…