Lisede 2 dersten kalınca sorumluluk sınavına girilir mi?

Krosez

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10. sınıfım, 11'e geçeceğim, kimya ve matematikten kaldım ama bildiğim kadarıyla 3 dersten kalınca sorumlu geçiyoruz, MEB'in sitesinde de yazmıyor, yani çok saçma bir şey, 1 ve 2'de kalmıyoruz sanırsam, bilen varsa söyleyebilir mi?

Ben 10. sınıfta sadece edebiyattan kalınca son sınıfa kadar sorumluluğa girdim son sınıfta anca geçebildim. Belki ana ders olduğu için böyledir, bilmiyorum. Hocalarınıza sorun onlar biliyordur.

Kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına girersin bunun sınırı 3'tür. Seneye yılda 3 kere eylül-şubat-Haziran olmak üzere 3 kere kaldığın derslerden sorumluluk sınavına gireceksin 50 alırsan sorumluluğun kalkar. Daha fazla bilgi için buraya göz at.

1 dersten kalınca sorumluluga kalmıyosun baraj ders değilse 2-3 dersten kalırsan sorumlu geçiyosun.

Bende 10.sınıfa gidiyorum. Fizik ve kimyadan kaldım. Toplam genel ortalamam 66. baraj ders değiller. Seneye sorumluluğa girecek miyim? Anadolu lisesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…