Girersiniz.
Bölüm dersi ve edebiyatdan kalmadığın sürece sorumluluk vermiyorsun diye duymuştum, öyle değilmi?Matematik ve tarihten kalmışsın. Kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına girersin bunun sınırı 3'tür. Seneye yılda 3 kere eylül-Şubat-Haziran olmak üzere 3 kere kaldığın derslerden sorumluluk sınavına gireceksin 50 alırsan sorumluluğun kalkar. Daha fazla bilgi için buraya göz at.
Bölüm dersi ve edebiyatdan kalmadığın sürece sorumluluk vermiyorsun diye duymuştum, öyle değil mi?
Meslek lisesinde farklılıklar olabilir hocanıza danışın.Bölüm dersi ve edebiyatdan kalmadığın sürece sorumluluk vermiyorsun diye duymuştum, öyle değilmi?
Öyle değil. Kaldığın her hangi sınavdan sorumluluğa girersin.Bölüm dersi ve edebiyatdan kalmadığın sürece sorumluluk vermiyorsun diye duymuştum, öyle değilmi?
Liseye göre değişiklik göstermiyor.Meslek lisesinde farklılıklar olabilir hocanıza danışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.